XERRADA-TALLER MUSICA I EMOCIONS    Dijous 13 de Desembre a les 18:00h

Convidada, Sonia Moreno. Taller sobre Música i emocions.

És llicenciada en Periodisme i diplomada en Magisteri (Educació Musical). Màster en Assessorament Sistèmic Integratiu.

Vaig néixer a Almeria l’hivern del 73. De petita mai hauria imaginat que el meu treball seria la Música. Vaig estudiar Periodisme, per allò d’escriure (Ciències de la Comunicació, 1996, UAB). Vaig estudiar Magisteri, per allò d’ensenyar (Magisteri Musical, 1999, UB). I ara estudi teràpia sistèmica i DFA, per allò de curar (centre Beth i centre ermie, Barcelona).

¿Conclusió a dia d’avui, després d’aquest recorregut? Que la música és un llenguatge que pot ensenyar-nos on som i on volem ser per viure’ns sans i sencers. Té un link directe amb aquesta veueta interna que sap més de nosaltres que nosaltres mateixos. Sonia Moreno professional de la música també com directora de cors, terapeuta i cantant. … WeClap | COR: Clappers i Formació de gospel (cursos i tallers de gospel).

A l’auditori de l’escola us esperem a tots i totes, els que us agrada la música i que a més us fa sentir be, aquí la fareu servir també per gaudir de les emocions.

Sonia Moreno