L’Escola Pia de Sabadell es va sumar un any més als actes de suport a la 26a. Edició de la Marató de TV3, dedicada enguany a la recerca contra el càncer. Aquesta malaltia és la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones a Catalunya, i tot i que la investigació ha millorat al llarg dels anys, la mitjana de supervivència se situa encara en un 55%. Per això, és necessari seguir invertint en la investigació d’aquesta malaltia i millorant la supervivència de les persones que la patiran al llarg de la seva vida.

El centre va obrir les seves portes el dia 2 de desembre durant tot el matí (10.00 a 13.30), on es van organitzar diverses activitats infantils amb l’objectiu de recaptar diners per aquesta iniciativa solidària. En les dues edicions anteriors, s’ha aconseguit recaptar més de 2500 euros i els organitzadors confiaven en poder superar aquesta xifra. La jornada era oberta a tothom qui vulgues participar-hi, sigui o no de l’escola. Com a novetat, aquest any s’hi van incloure tallers de manualitats en què els infants van aprendre a fer pastissos de llaminadures i ornaments per l’arbre de Nadal. El programa va ser el següent:

 • Conjunts instrumentals a la Sala d’Actes
 • Manualitats
 • Maquillatge infantil
 • Realitat Virtual
 • Origamis
 • Activitats esportives al pavelló
 • Activitats d’esplai al pati gran
 • Grafitis al pati de dalt
 • Quinto solidari a l’església
 • Combos instrumentals a la Sala d’Actes
 • Master Class de Country al pati gran
 • Representació teatral El Llibre de la Selva a la Sala d’Actes

La participació va ser tan gran que aquest any hem superat els 5200€ una fita impensable per tots nosaltres. Gaudint de un ambient festiu vam recollir solidaritat per La Marató d’aquest ant 2018. Hem sigut l’entitat de Sabadell que per ara ha recaptat més diners per ara. Felicitats a tots. Truqueu diumenge al 905 11 50 50