Ens plau presentar el cartell guanyador del concurs de cartells de la festa de l’escola, creat per la Carla Santaeugeni Civit de 4rt de Primària.

El cartell ha estat escollit pel jurat per la seva originalitat, creativitat i habilitat i la Carla ha aconseguit capturar l’essència del tema ‘Desconnectar per reconnectar‘ amb la seva creació original i inspiradora. El cartell representa perfectament la idea de prendre’s un temps per desconnectar de la rutina diària i reconnectar amb les coses que realment importen a la vida, com la família, els amics i la natura.

Volem felicitar a la Carla Santaeugeni Civit per la seva excel·lent tasca en la creació del cartell guanyador, doncs és una gran fita per ella i esperem que continuï cultivant la seva creativitat i talent artístic.

Donem les gràcies també a tots els participants del concurs de cartells per les seves propostes increïbles i valorem i apreciem el temps i l’esforç que han dedicat a fer-los.

Moltes gràcies per fer d’aquesta festa de l’escola un esdeveniment més especial!